Vacatures

Coördinator kindernevendienst gezocht!


Vanaf november zijn wij haastig op zoek naar een nieuwe coördinator voor de kindernevendiensten. Dit betreft een duo functie waarin taken onderling worden verdeeld.
Een greep uit het takenpakket: Informeren van nieuwe leiding/hulpen; Het document “Algemene informatie kinderdiensten” up-to-date houden; Zorgdragen voor stukjes in de Weekbrief voor wat betreft de kinderdiensten; Voorraad siroop + biscuit aanvullen (boven en beneden); Regelmatig overleggen met roosteraars, jeugdouderling en medecoördinator; Aanspreekpunt zijn voor vertelteam, hulpen en ouders; Aanschaffen van spullen voor de kinderdienst (degene die zorgdraagt voor de kasten bestelt het knutselmateriaal); Zorgen voor voldoende leiding van het vertelteam + hulpen (voor 4 kinderdiensten per zondag).
Dus ben jij lekker praktisch ingesteld en wil je daarnaast ook meedenken met de organisatie van de kindernevendiensten zodat de kinderen op zondag verhalen uit de bijbel kunnen horen en we ze kunnen vertellen over Jezus! Iets voor jou? Laat het ons weten… Andrea Kasse, Corine Jacobse en Frank Dekker  Jeugdouderling.frank@gmail.com

Vacatures Vorming & Toerusting


Coördinator gemeenteproject

Voor een aantal werkzaamheden rondom het jaarlijkse gemeenteproject zoeken we een coördinator.

De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:

  • contact onderhouden met de doelen (bijvoorbeeld TFC’s) en activiteiten afstemmen

  • communicatie over het gemeenteproject naar de gemeente

  • jaarlijks helpen opzetten van nieuw gemeenteproject


Coördinator vrijwilligers

In onze grote gemeente zijn gelukkig veel mensen die bij de (vele) verschillende taken in het gemeente-zijn willen helpen. De manier waarop de beschikbaarheid van gemeenteleden voor bepaalde werkzaamheden wordt bijgehouden (de Kerk Werkbank) is toe aan een herziening. In combinatie met een nieuwe opzet van de website willen we komen tot een systeem waarin aanbod en vraag beter te registreren en te beheren zijn.

We zijn op zoek naar iemand die helpt mee denken hoe zo’n systeem er uit zou moeten zien en die dit wil gaan beheren en muteren.

Voel je je aangetrokken tot één van bovenstaande vacatures of heb je er vragen over neem dan contact op met Robert van Moolenbroek, ouderling Vorming en Toerusting.
telefoon 0118-681557 ovt@ontmoetingmiddelburg.nl


Oproep vanuit het jeugdwerk


Voor de bemensing van het jongerenwerk in onze gemeente zetten  veel actieve gemeenteleden zich in. Zowel voor het catechesewerk als voor het clubwerk zoeken we voor het komende seizoen nog meer betrokken gemeenteleden. Kinderen en jongeren vertellen vaak dat ze veel leren van ‘oudere’ gemeenteleden. Het is mooi om te zien dat er heel veel werk gedaan wordt. Toch roepen we u op om mee te werken in het jongerenwerk en hierdoor mee te bouwen aan Gods grote gemeente.

Voor het komende jeugdwerkseizoen zijn er nog veel vacatures. Veel van onze jongeren bezoeken de catechisatie en het clubwerk. Hiervoor is leiding nodig. Wie is bereid actief betrokken te zijn in ons jongerenwerk? Neem dan contact op met één van de jeugdouderlingen of bel Onno Kasse (06-32395453)