Naar overzicht

5 december lijkt misschien nog ver weg, maar de pepernoten in de schappen verraden dat Sinterklaas in aantocht is! Daarom willen wij nu onze chocoladeletteractie onder uw aandacht brengen.
Wilt u ook dit jaar uw medewerkers/zakenrelaties, uzelf of gewoon iemand anders verblijden met een chocoladeletter gemaakt van (h)eerlijke chocolade (met Fair Trade keurmerk van Caringe Chocoladewerken) én het werk van fam. De Waal, Fam. Steenaert, fam. Kipterit, Compassion en Petra&Varghese steunen? Bestel dan uw chocoladeletters bij ons!

U heeft de keuze uit de smaken: puur, melk of witte chocolade. Om uw letter een persoonlijk tintje te geven is het ook mogelijk om uw bedrijfslogo (in chocolade) op de letter toe te voegen. Dit is mogelijk voor bestellingen vanaf 50 stuks. De letters worden geleverd in een geschenkdoosje met venster. Een standaard chocoladeletter (200gr.) bevat de letter S en kost € 4,95 per stuk. De kosten voor een chocoladeletter met logo zijn €5,95. De opbrengst gaat naar de zendingswerkers binnen het gemeenteproject: De Ontmoeting Helpt!

Bestellingen graag uiterlijk 31 oktober per mail doorgeven via Deontmoetinghelpt@gmail.com
(evt. bedrijfslogo in JPG bestand meesturen).

De letters kunnen op vrijdagavond 29 november worden opgehaald in de kerk, we zullen u na het plaatsen van de bestelling hierover verder informeren.
Over de betaling wordt u verder geïnformeerd. Indien gewenst kunt u van ons een kwitantie bij de bestelling ontvangen.
Samen met alle zendingswerkers hopen we weer op uw steun!

Hartelijke groeten namens alle zendingswerkers en thuisfrontcommissies