Naar overzicht
13
sep
  • vrijdag, 18:00 uur
  • vrijdag, 23:59 uur
  • Ontmoetingskerk Middelburg, Oosterscheldestraat 1, Middelburg

Op 13, 14 en 15 september vindt het Ontmoetingsfestival plaats. De voorbereidingen voor dit weekend zijn volop gaande. Maar het stopt niet zodra het weekend begint. Nee, het begint dan juist pas. Graag willen we een beroep op u en jou doen voor een speciale taak tijdens dit weekend. Tijdens het Ontmoetingsfestival willen we graag een muur van gebed vormen als gemeente rondom de tientallen jongeren en leiding van het kamp. We willen dit doen door vanaf vrijdagmiddag tot zondagmiddag non-stop te bidden in de Ontmoetingskerk. Afhankelijk van de beschikbaarheid om mee te bidden hebben we hierbij het idee om in tweetallen ongeveer een uur te bidden. Globaal duurt het kamp 43 uur, dit betekent dat er 86 mensen nodig zijn om deze muur van gebed te vormen gedurende het weekend. Hoe mooi zou het zijn: een biddende gemeente die achterblijft om onze jongeren voor te dragen bij onze Hemelse Vader. Doet u mee?
Bent u of jij tussen vrijdag 13 september om 18.00 uur en zondag 15 september om 13.00 uur beschikbaar om mee te bidden? En spreekt dit bericht u of jou aan? Meld je dan aan met naam en tijdstip waarop u of jij beschikbaar bent. Er ligt een schema in de hal van de kerk waarop dit ingevuld kan worden. Vul op het schema ook een mailadres in zodat u/jij t.z.t een mail ontvangt met daarin nog wat praktische informatie.
Verder zoeken we nog 2 gastheren/vrouwen die gedurende de nacht (23:00-07:00 uur) aanwezig willen zijn in de kerk om de bidders op te vangen en evt. te voorzien van een bakje koffie/fris. Hiervoor kunt u zich ook aanmelden via het schema in de hal.
We rekenen op u en jou en zien eigenlijk uit naar een schema waarbij geen tweetallen maar groepen van vier of nog meer mensen samen komen!
Hartelijke groet, Ronald, Jacco en de crew Ontmoetingsfestival