Naar overzicht
21
jun
  • vrijdag, 20:00 uur
  • vrijdag, 22:30 uur
  • Ontmoetingskerk Middelburg, Oosterscheldestraat 1, Middelburg

Bid 21 juni voor vervolgde christenen Wereldwijd worden ruim 245 miljoen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Heere Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. In de Ontmoeting houden we een avond van gebed. Bid mee!

Als christen maken we deel uit van hetzelfde Lichaam van Christus. Bid je mee voor je broeders en zusters zoals Hea-Woo uit NoordKorea, Nadhir uit Noord-Afrika en Mojtaba uit Iran?

Kom naar de Avond van Gebed voor de vervolgde kerk op 21 juni in de Ontmoetingskerk. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van de avond mee te bidden, of om langer door te gaan. Schuif gerust aan! Tijdens de Nacht horen en zien we verhalen uit onder meer NoordKorea, de Filipijnen, Noord-Afrika en Nigeria en bidden we voor vervolgde christenen. Neem voor vragen contact op met Robert van Moolenbroek, tel 0118-681557 ovt@ontmoetingmiddelburg.nl Meer informatie: www.opendoors.nl/nacht