Noem een reden om niet naar Crosspoint te komen?

Uhm… oké, denk er even over na dan vertellen wij je intussen wat over deze toffe club.

Iedere 3e zondag van de maand ben je van harte welkom na de avonddienst in de kelder van de kerk. We beginnen relax met een hapje/drankje waarbij je intussen lekker bijpraat met je vrienden, een potje tafelvoetbal speelt, muziek maakt of lekker op de bank ploft.

Als iedereen verzameld is beginnen we de avond door te bidden en te zingen met elkaar. Hierna denken we kort na over een thema, praten met elkaar over wat ons bezighoudt, doen we een spel, bidden we met elkaar, hebben we lol, kijken we een film, maken we muziek, spelen we een FIFA-toernooi, gamen we of… Het mooie van onze club is dat je zelf met je vrienden kunt bepalen waarover jij het wilt hebben. Weet je een leuk thema of spel voor de avond? Wij helpen je graag de avond te organiseren.

Ons doel? Een plaats waar jij jezelf kunt zijn, je vrienden kunt ontmoeten of nieuwe vrienden leert kennen, waar je Gods liefde voor jou ontdekt, waar je terecht kunt met je vragen en gewoon lekker kunt relaxen. Overtuigd of twijfel je misschien nog en wil je het eerst eens met eigen ogen zien? Van harte welkom, iedere 3e zondag van de maand!