Naar overzicht

Jongens en meisjes van 3-6 jaar en hun papa’s en mama’s, opgelet!

Iedere zondag om 09.30 uur speciaal voor jullie het online kindermoment via de livestream (YouTube)!  We gaan samen zingen, kijken naar Rik de handpop, luisteren naar een Bijbelverhaal, bidden en daarna kun je zelf gaan knutselen! Kijk en doe je mee?!

Voor de papa’s en mama’s

De creatieve verwerking voor na het kindermoment staat elke woensdagavond op de website van de kerk. https://www.ontmoetingmiddelburg.nl/. Zo is er voor jullie de mogelijkheid om hiervoor creatief materiaal aan te schaffen.

Voor ieder kindermoment hebben we vlogs nodig van kinderen van 3-6 jaar uit de gemeente. Met daarin o.a.: wie ben je? Wat vind je leuk? Wat mis je in deze tijd?  Is dit iets voor jouw zoon/dochter? Stuur dan een appje naar 06-38403958. Je krijgt dan instructies voor de opname toegestuurd.  Tenslotte nog een kijkje achter de schermen…https://youtu.be/u4DUUoD9cyw  Een prachtige indruk van hoe het er aan toegaat bij de opnames. Wil je meewerken tijdens een volgend opnamemoment? Stuur een bericht naar communicatie@ontmoetingmiddelburg.nl

Een hartelijk groet namens de werkgroep online kindermoment.