Naar overzicht

Zondag 26 juni wordt er weer een jongerendienst georganiseerd. Deze keer is de dienst om 11.00 uur. Iedereen is van harte welkom!
Deze dienst wordt zoals vorige jongerendiensten speciaal ingericht voor de jongere generatie van de gemeente. We hopen dat u/jij dan ook jongeren de ruimte wilt geven om in deze dienst aanwezig te kunnen zijn. Er is ruimte voor gesprek en gebed in kleine groepjes. Het zou mooi zijn als u/jij daar ook aan wilt deelnemen, zodat we een gemeente van alle generaties kunnen zijn. Ds. Bart de Bruin gaat voor in deze dienst. Het thema is: Lees jij je Bijbel?
Centraal staat 2 Timotheüs 3: 14-17. De liederen die we in de dienst zullen zingen kunt u/jij alvast via onderstaande link beluisteren. We hopen dat iedereen zo uit volle borst mee kan zingen in de dienst!
https://spoti.fi/3HvpAHI
We zien er naar uit om u/jou te ontmoeten! Na de dienst willen we samen met het buddyteam afsluiten met een picknick in park Toorenvliedt voor jong en oud die in de dienst aanwezig is of later aan wil sluiten. Het is de bedoeling dat iedereen die aansluit iets te eten en drinken meeneemt om van te delen. Zo is er genoeg voor iedereen! Team Jongerendiensten