In verband met de verkiezing van ambtsdragers op 24-juni-2021 stellen de kandidaten zich hier voor. De kandidaten worden alfabetisch getoond, er wordt hiermee geen voorkeur gegeven. Nog niet van alle kandidaten zijn voorstelstukjes ontvangen, zodra deze binnen zijn worden ze geplaatst.

Huib Bimmel

Mijn naam is Huib Bimmel, 30 jaar oud en getrouwd met Anneke.

Samen hebben we twee dochters Loïs en Silke.

Wij wonen in Oostkapelle en ik ben werkzaam bij Oliehandel Dekker in Grijpskerke.

Groet,

Huib Bimmel


Tonian van Elsäcker

Beste gemeente,
Hierbij wil ik me voorstellen i.v.m. de verkiezing van ambtsdragers.
Mijn naam is Tonian van Elsäcker. Ik ben 30 jaar oud en ik ben getrouwd met Ruchama. We hebben een dochtertje, Suze, en we wonen in Oost-Souburg. In augustus verwachten we ons tweede kindje. Sinds 2017 zijn we lid van de Ontmoetingskerk. Recent ben ik van baan gewisseld. Ik werk nu als HR-adviseur bij GR de Bevelanden


Piet Goossen

Beste gemeenteleden, mijn naam is Piet Goossen, 48 jaar en lid van de gemeente sinds september 2019. Ik woon in Middelburg, getrouwd met Marianne en we hebben twee kinderen, Melanie (19 jaar) en Dimitri (15 jaar). Melanie had een tweelingzusje Danielle die kort voor de geboorte is overleden. Ze is altijd in onze gedachten. Sinds kort woont door omstandigheden een vriendin van Melanie bij ons in huis. Ik werk vanaf 2005 bij de provincie Zeeland op gebied van ruimtelijke ordening, leefbaarheid en economie, al enkele jaren als leidinggevende en vanaf vorig jaar voor de helft van de tijd als secretaris van de Economic Board Zeeland. De Ontmoetingskerk is een gemeente waar we ons thuis voelen, waar ik graag betrokken bij wil zijn in het omzien naar elkaar en werk in deze gemeente van God.


 

Rob Joziasse

Mijn naam is Rob Joziasse en ik ben 46 jaar. Ik ben getrouwd met Krista en samen hebben wij drie prachtige kinderen, Jeffrey, Emily en Sem.
In het dagelijks leven ben ik hoofd technische dienst bij Oliehandel Dekker. Mijn hobby’s zijn wielrennen, mountainbiken, muziek maken, tuinieren en klussen in en om ons huis.


Kees van Keulen

Door de kerkenraad van PGM de Ontmoeting is mij gevraagd mezelf aan u voor te stellen.

Mijn naam is Kees van Keulen (55jr) Ik ben getrouwd (2013) met Dorothé en vader van 5 kinderen en opa van 8 kleinkinderen;  4 jongens 4 meisjes. Eerder ben ik getrouwd geweest met Sanny. Zij is in 2011 overleden. Helaas moeten we sinds vorig jaar ook onze Maryth missen. We hebben ervaren dat vreugde en verdriet zó ontzettend dicht bij elkaar kunnen liggen. Maar ook dat onze God troost en draagt!

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als zzp-er in het transport. Mijn werk bestaat hoofdzakelijk uit het vervoer van staalplaten binnen de havens van Antwerpen.  Dit werk heeft, door de regelmaat, voor mij het voordeel dat ik elke dag op tijd weer thuis ben. Hierdoor kan ik me, naast de taken in het gezin, in zetten voor kerkenwerk en andere dingen.

Ik houd van klassieke muziek (m.n. de Barokperiode) met een voorliefde voor orgel, knutsel graag een beetje met hout en vind een biertje brouwen ook leuk.

Mijn visie is dat diakonale hulp ( èn pastoraat) niet alleen rust op de schouders van degenen die in het ambt bevestigd zijn.  De gehele gemeente is geroepen voor elkaar en onze naasten te zorgen. Niet alleen financiële, maar zeer zeker ook praktische ondersteuning van elkaar, over kerk- en andere muren heen, is haar roeping.


Henk van Mourik

Kandidaat Kerkrentmeester

Ik ben 66 jaar en getrouwd met Paula.
Wij hebben geen kinderen, maar wel heel veel kinderen in de gemeente en Paula ook nog op school.
Zelf ben ik werkzaam bij een groothandel in bouwmaterialen.
De laatste jaren als calculator/ werkvoorbereider in tegelwerken.
Wij zijn in 1992 lid geworden van de Ontmoeting. Hier hebben wij nooit spijt van gekregen. Het is een geweldig fijne gemeente, bijna een familie (broers en zussen).
Wij vragen Uw gebed voor de andere kandidaten en voor ons of de Heere de weg wil wijzen, die gegaan mag worden.


Erwin van Oosten

Erwin van Oosten 49 jaar, ruim 25 jaar getrouwd met Rianne. We hebben drie kinderen van 15, 17 en 19 jaar.

Ik werk als docent in de reboundvoorziening van het Calvijn College. Ik begeleid hier in een klas leerlingen met gedrags- en sociaal emotionele problemen. Ik voel me innerlijk bewogen met deze jongeren die problemen hebben en extra begeleiding nodig hebben. Ik probeer ze het gevoel terug te geven dat ze belangrijk zijn, ongeacht wat er in het verleden mis is gegaan. Dat er hoop is bij een God is die vol liefde en genade is. Het welbevinden van de jongeren gaat voor het onderwijs. Met hen stippel ik, samen met mijn collega’s, een passend toekomstperspectief uit om hen weer hoop te geven voor de toekomst.

In mijn vrije tijd besteed ik tijd aan mijn gezin en sport ik graag (krav maga en fitness) om mijn hoofd leeg te maken en als ontspanning en als ik er tijd voor heb rij ik graag een rondje op mijn motor.


 

Jaap Ouwehand

Geacht gemeentelid,

Mijn naam is Jaap Ouwehand. Ik ben 38 jaar oud. Ik ben getrouwd met mijn vrouw Vivian. Samen hebben we 3 mooie dochters mogen ontvangen. Jill (11 jaar), Lynn (8 jaar) en Lois (5 jaar). Wij wonen in Middelburg. Ik ben nu zo’n 20 jaar werkzaam bij de politie. Sinds vorig jaar ben ik wijkagent. Prachtig werk. Tijdens mijn werk kom ik met een diversiteit aan mensen (en hun problemen) in aanraking die je, samen met anderen, zo goed als mogelijk het hoofd probeert te bieden.

Ik werd recentelijk verrast met het bericht dat ik was voorgedragen voor de functie van wijkouderling binnen onze gemeente.

Ik stel mezelf sinds de voordracht de vraag: zou ik een belangrijke en verantwoordelijke rol zoals deze mogen en kunnen vervullen?

Ik geloof dat God mij hiermee een bepaalde kant op stuurt, of op z’n minst mij in de richting wijst waar Hij mij wil hebben.

Vanuit die overtuiging mag ik voelen dat ik wijkouderling zou mogen zijn. Wie ben ik om aan Gods intenties te twijfelen?

Dan het kunnen. Ik mag zeggen dat ik bekwaam ben in de communicatie met mensen. Dat is tenslotte mijn vak. Wat ik mezelf wel afvraag: Weet ik wel genoeg van Gods Woord om als wijkouderling met u over God te spreken? Ik vind het een hele verantwoordelijkheid waar ik niet lichtvaardig over denk! Terwijl ik hier over nadacht moest ik ineens denken aan Mozes. Hij sprak naar God ook zijn twijfels uit over het eigen kunnen.

Exodus 4: 10-12
“Och Heere, ik ben geen man van veel woorden. Dat ben ik sinds jaar en dag al niet, zelfs niet vanaf het ogenblik dat U tot Uw dienaar gesproken hebt, want ik spreek onduidelijk en moeizaam. Maar de Heere zei tegen hem: Wie heeft de mens een mond gegeven? Of wie maakt iemand stom, doof, ziende of blind? Ben Ik het niet, de Heere? Nu dan, ga, Ik zal zelf met uw mond zijn, en u leren wat u spreken moet.”

In de Bijbel, waarvan ik velen heb horen zeggen dat het een mooi verhalenboek is (en meer ook niet), geeft God ons vandaag de dag nog steeds antwoord op onze vragen.

Ik wens u wijsheid en Gods zegen toe met het maken van uw keuze.

Met een hartelijke groet,

Jaap Ouwehand


Jan de Visser

Jan de Visser, 55 jaar en getrouwd met Jacolien.

We hebben een zoon Bas van 19 jaar en een dochter Fleur van 17 jaar.

Momenteel werk ik als projectleider vastgoed bij een woningcorporatie.


 

Cornelis de Wolf

Ik ben Cornelis de Wolf, 35 jaar, getrouwd met Lydia en samen hebben we twee prachtige zoons: Mika en Ferre.
Ik ben werkzaam bij de ANWB als wegenwacht.