In verband met de verkiezing van ambtsdragers op 1-oktober stellen een aantal kandidaten zicht voor. De kandidaten worden alfabetisch getoond, er wordt hiermee geen voorkeur gegeven.

Geerten Baaijens

Mijn naam is Geerten Baaijens en ik ben 31 jaar oud. Sinds september 2016 woon ik samen met mijn vrouw, Mirjam, in Serooskerke.  We hebben twee kinderen; Loove is twee jaar en Aslan is een jaar oud.
Mijn beroep is docent Engels en ik ben werkzaam bij Scalda.
In De Ontmoeting ben ik onder andere betrokken bij de catechisatie (14-16 jaar) en muzikale activiteiten.

Met vriendelijke groet,
Geerten

Peter Baaijens

Peter Baaijens, leeftijd: 61 jaar, getrouwd met Jolanda.
Samen hebben we drie kinderen en twee kleinkinderen.
Al onze kinderen (en kleinkinderen) wonen buiten de provincie in de omgeving van Utrecht.
Ik ben werkzaam voor het Ministerie van Justitie & Veiligheid (J&V), voor de Dienst Justitiele Inrichtingen, dat doe ik al ruim 41 jaar.
Lang heb ik gewerkt voor de Penitentiaire Inrichting (PI) Middelburg, ook wel bekend als: ’Torentijd’.
Mijn laatste functie in Torentijd was vestigingsdirecteur.
De afgelopen vijf jaar was ik werkzaam als vestigingsdirecteur in de PI Krimpen aan den IJssel.
Vanaf 1 januari dit jaar ben nog voor 50% werkzaam voor het Ministerie J&V, het plan is om dit tot mijn 66ste te laten voortduren.
Momenteel werk ik veel thuis en heb zelf geen inrichting meer waar ik verantwoordelijk voor ben.
We zijn 31 jaar lid van onze (kerkelijke) gemeente en daarvoor 10 jaren gastlid.
Kort voor de eeuwwisseling heb ik het ambt van ouderling met een bijzondere opdracht vervuld.
Ongeveer acht tot tien jaar ben ik kringleider van de Bijbelkring Arnemuiden.
Ik hecht veel waarde aan de onderlinge binding van de (kerkelijke) gemeente, niet alleen op kerkelijke, religieuze thema’s/onderwerpen, maar op alle terreinen van het leven.

Met hartelijke groet,
Peter Baaijens

Ed Bakker

Ik ben 76 jaar, getrouwd met Els, heb drie kinderen die allemaal het huis uit zijn en ben al geruime tijd met pensioen.

Tonian van Elsäcker

Beste gemeente,
Hierbij wil ik me voorstellen i.v.m. de verkiezing van ambtsdragers.
Mijn naam is Tonian van Elsäcker. Ik ben 29 jaar oud en ik ben getrouwd met Ruchama. We hebben een dochtertje, Suze, en we wonen in Oost-Souburg. Sinds 2017 zijn we lid van de Ontmoetingskerk. Ik ben werkzaam als consultant bij een detacheringsbureau in de techniek en logistiek.

Jacob-Jan Hus

Jacob-Jan Hus, Leeftijd 52jr.
Werkzaam bij de Veiligheidsregio zeeland, brandweer
Gehuwd met Mariëtte
3 kinderen: Lennard, Jesse en Annemaryn

Bram Kasse

Ik woon in Middelburg en heb inmiddels de mooie leeftijd van 63 jaar bereikt. Sinds het begin in 1988, ben ik lid van de Ontmoeting en heb in verschillende periodes ca. 14 jaar deelgenomen aan de kerkenraad. Begin dit jaar heb ik die vraag opnieuw gekregen, maar dat niet gedaan. Voor wie wat meer info wil kan mij mailen via akasse@zeelandnet.nl

Daniël Louws

Hallo allemaal, ik ben Daniël Louws en getrouwd met Josine en hebben samen een zoontje van 2 jaar, Boaz. Ons tweede kindje is ook op komst! We wonen in Oostkapelle en zijn inmiddels 5 jaar lid van de Ontmoetingskerk.
In het begin van ons lidmaatschap vonden we de grootte van deze gemeente een behoorlijk obstakel, maar tegelijkertijd zagen we ook hoe actief en open deze gemeente is. Pas toen we ons verbonden aan een bijbelstudiegroep en regelmatig activiteiten in de gemeente bezochten, kwamen de contacten vanzelf en sindsdien zien we dat God echt aan het werk is in onze gemeente en daardoor ook in ons eigen leven! Kortom, we voelen ons inmiddels helemaal thuis!
Sinds een paar jaar help ik bij de catechesegroep 14-15 jarigen en op deze manier heb ik al een beetje kennis gemaakt met de jeugd uit onze gemeente. Daarnaast zit ik in Stichting OTM en organiseren we samen verschillende activiteiten en houden we onze donateurs op de hoogte van het werk van Chris en Trudy in Oeganda, waar zij namens onze gemeente werkzaam zijn.

We gaan graag met de caravan op vakantie in Nederland of buitenland om een weekendje of een paar weken heerlijk samen te ontspannen. Daarnaast ben ik een echt buitenmens en sport ik graag, zoals tennissen en mountainbiken. Samen met Josine en Boaz gaan we graag een stuk wandelen over het strand of door het bos.

Ik werk op de planning bij Oliehandel Dekker in Grijpskerke en daar zorg ik samen met mijn collega’s voor de distributie van brandstoffen, smeermiddelen, gasflessen en aanverwante zaken door Zuid-West Nederland.

Ik vind het leuk om u of jouw te ontmoeten in de kerk, dus wellicht spreken we elkaar nog!
Groeten Daniël

Peter van de Meent

Peter van de Meent, 40 jaar.
getrouwd met Bertine,
1 dochter Jacobijn.
Sinds 3 jaar woonachtig in Middelburg.
Ondernemer, Huis van Bloemen.

Met vriendelijke groet,
Peter van de Meent

Pieter-Johan Meerveld

Pieter-Johan Meerveld, 55 jaar
Getrouwd met Ria. Via haar lid geworden in de Ontmoeting.
Goed dat er in de Ontmoeting veel oog en aandacht is voor de jongeren.
Omdat ik de ouderen ook belangrijk vind zet ik mij graag voor hen in.

Evert de Vreede

Mijn naam is Evert de Vreede. Ik ben getrouwd met Hendrien en 56 jaar. We wonen in Middelburg in de wijk Dauwendaele. Onze kinderen wonen inmiddels zelfstandig. We hebben één kleindochter waar we erg van genieten. Elke dag werk ik buiten want ik ben hovenier. We zijn met blijdschap lid van De Ontmoeting.

Martin Westerbeke

Beste gemeente,

Graag stel ik mezelf aan u voor. Ik ben Martin Westerbeke, 38 jaar en getrouwd met Elsbeth. Samen hebben we drie kinderen: Sem, Myrthe en Thirza.
Ik ben werkzaam als zelfstandig ondernemer in de installatietechniek.
Vanaf 2005 zijn we verbonden aan wijkgemeente De Ontmoeting, waar we ons thuis voelen. Sinds een paar jaar zit ik ook in de leiding van de Bouwkelder, waar we met een enthousiaste club proberen mooie clubavonden te organiseren voor de kinderen.
Ik vind het bijzonder dat jullie als gemeente mij hebben voorgedragen als kandidaat voor jeugdouderling. Gods stem hierin is voor mij heel belangrijk, daar ga ik de komende periode biddend naar op zoek.

Andries Wouters

Mijn naam is Andries Wouters, 28 jaar oud/ jong. Getrouwd met Kyra en trotse papa van Melle (3) en Sem (1). Als zelfstandige houd ik me bezig met machinebouw en engineering. Sinds 2015 lid van de ‘Ontmoeting’.

Met vriendelijke groet,
Andries Wouters