Beste jongere uit de Ontmoeting,

Jong zijn is een prachtige fase, een tijd van nieuwe dingen ervaren, uitdagingen aangaan en je talenten ontwikkelen. Toch kan het zijn dat je tegen dingen aanloopt waar je geen weg mee weet. Vragen of gebeurtenissen die je blokkeren in jouw ontwikkeling of die je in de weg staan om te geloven. Het is fantastisch als je daarover kunt praten met je ouders, met je familie, je vrienden of je clubleiding. Maar het kan zijn dat je het juist moeilijk vindt om in je directe omgeving hierover te praten. We willen je daarin niet alleen laten staan maar met je meedenken, je hierin begeleiden, met je bidden, op zoek gaan in Gods woord en hier met elkaar over spreken. Of gewoon een luisterend oor voor je zijn en een steun in moeilijke tijden. Weet dat Gods hart zich naar je uitstrekt. Er is geen vraag of probleem voor Hem te moeilijk, te groot of te erg. Hij is de God die een weg maakt, waar geen weg is.

Als je behoefte hebt aan een gesprek of gebed, voel je dan vrij om ons te benaderen.  Ook als je iemand bent of kent die het leven niet meer ziet zitten of als de problemen in jouw leven moeilijk uit te leggen zijn: mail ons. En mailen mag natuurlijk ook als je gewoon als je alleen maar een vraag wilt stellen.

Ons mailadres is: jp@ontmoetingmiddelburg.nl

Download hier de Folder van het Jeugdpastoraat

Ook als u ouder of gemeentelid bent of wanneer u betrokken bent bij het jeugdwerk in de Ontmoeting kunt u het jeugdpastoraat benaderen via het bovenstaande mailadres.

Leden van het jeugdpastorale team hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend. Mails worden vertrouwelijk behandeld.