Wij wonen in India. Zijn getrouwd sinds november 2013. Ons huishouden bestaat uit: (schoon)ouders, vissen, soms een muis/kakkerlakken, en apen die buiten over de elektriciteitskabels voorbijkomen en soms even op ons balkon uitrusten.

We hebben samen een eigen bedrijfje opgericht en ons werk is daardoor op een legale manier geregistreerd. Veel van wat we doen valt onder ‘Member Care’. Dit betekent dat we ons richten op expats, maar ook lokale zendingsfamilies. Zo geven we expats bijvoorbeeld advies over de Indiase cultuur (wat is normaal, wat niet), het omgaan met de overheid, regel- en wetgeving, enz. De lokale families ondersteunen we bij hun welzijn zodat zij krachtig kunnen zijn in het werk wat ze doen.

Een korte omschrijving wat Member Care inhoudt is deze:

Het ondersteunen, stimuleren en toerusten van anderen zodat zij effectief en evenwichtig kunnen zijn in hun leven en werk.

Vanaf 2017 is P. bezig met een training in counseling. Deze vindt plaats in New Delhi. Voor verdere training is ze uitgenodigd om in 2020 / 2021, voor een aantal weken, naar Duitsland en Zwitserland te gaan. Er is hier in India een enorm gebrek aan goede, christelijke counselors, dus een gebied waar P. zich graag wil ontwikkelen en inzetten.

Vanwege veiligheidsredenen kunnen we helaas niet heel open zijn hier op internet. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over ons of op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief?

Stuur dan een e-mail naar:

Kees van Moolenbroek, keesvm@zeelandnet.nl