Een van onze gemeente leden woont met haar man in Delhi, de hoofdstad van India. Sinds 2017 richten zij zich op het geven van membercare. Dit houdt in: zorg dragen voor zendelingen (o.a.: coaching, bemoediging, les geven, ondersteuning….)

Op dit moment is haar man bezig met het opzetten van een‘Expat Service bureau’om zo de verschillende facetten van membercare goed te kunnen presenteren/aanbieden.

Van aug 2012 tot dec 2016 heeft zij gewerkt met een team van JmeO in desloppenwijk Jasola. Daar werkte ze mee aan het voedingsprogramma, kleuterschool, Bijbelclub voor kinderen, health check ups en vrouwen bijeenkomsten. Graag blijven wefinancieel betrokkenbij dit werk en geven we van giften die binnen komen ook een deel aan deze projecten en aan de families/singles die dit werk doen.

Sinds sept 2016 is ze ook alstalencoachbetrokken bij een zelfstudie programma (OSLS). Een organisatie die d.m.v. dit programma zendelingen de mogelijkheid biedt om Hindi te leren.

(Vanwege veiligheidsredenen worden hun namen niet genoemd)

 

Blijf op de hoogte!

Het is mogelijk om regelmatig op de hoogte te blijven via de nieuwsbrief. Deze wordt via email verstuurd. Mail naar ga.en.breng@gmail.com om u hiervoor aan te melden.

 

Word partner en geef!

Wilt u graag een gift geven (eenmalig of periodiek) dan kunt u deze overmaken naar:

JmeO Heidebeek in Heerde

NL38 RABO 0326 5210 62

o.v.v. 2247, SDMM-India

(uw gift is belasting aftrekbaar)