In augustus 2022 ontstond een initiatief van een aantal mensen in de kerk die het verlangen had om samen te zingen in een koor en hiermee God groot te maken. Zo is Christelijk Koor Testify opgericht, begonnen als jongerenkoor maar inmiddels een enthousiast gemengd koor met leden van allerlei leeftijden (18+).

We zingen onder leiding van Flip Markwat, dirigent en pianist. Elke twee weken repeteren we tussen 12:30 – 14:15 uur met een pauze. Het repertoire is divers, van (bewerkingen op) psalmen tot Opwekking tot Sela. Inmiddels hebben we al verschillende uitvoeringen gedaan, zoals Middelburg VÓLkoren.

 

Tijdens kerst hadden we een projectkoor opgericht, zodat mensen voor een kortere periode konden aansluiten. Hier werd dan ook enthousiast op gereageerd en wat was het een prachtige uitvoering. Absoluut voor herhaling vatbaar!

 

We zijn een groeiend koor. Lijkt het je ook leuk om mee te zingen? Je bent van harte welkom! In de weekbrief kun je vinden wanneer we repeteren, dit staat onder de diensten aangegeven met *koor. Voor meer informatie zijn we te bereiken via testify@ontmoetingmiddelburg.nl. Tot ziens tijdens de repetities of één van onze uitvoeringen!

Data 2024:

18 februari

3 maart

10 maart uitvoering Time4God Gasthuiskerk Middelburg 19:30

17 maart

31 maart

14 april

28 april

12 mei

26 mei

16 juni

30 juni